KAKAV POTEZ: Hrvatski prvoligaš će igrati u dresovima u bojama Ukrajine!

FOTO:

Hrvatski dragovoljac dao je izraditi posebne plavo-žute dresove za potporu Ukrajini. Dresovi će ići na aukciju, a novac za ukrajinske obitelji u Zagrebu. U akciji će posredovati Crveni križ.

Hrvatski dragovoljac drži fenjer prvoligaške ljestvice. U 28 utakmica skupili su tek 14 bodova, a do devetog mjesta i Istre 1961, osnosno zone spasa, dijeli ih 11 bodova. Vjerojatno ni u klubu više ne gaje aluzije prema ostanku u hrvatskoj nogometnoj eliti. Okrenuli su se mlađim igračima, sklopili partnerstvo s Rijekom i od 1. HNL pokušavaju se oprostiti časno, skupo prodati kožu.

Rezultati kluba možda nisu uvijek na zadovoljavajućoj razini, ali “crni” iz Sigeta pokrenuli su uoči završnice prvenstva hvalevrijednu akciju. Kod proizvođača sportske opreme, Macrona, dali su izraditi posebne plavo-žute dresove za potporu Ukrajini.

Dizajn potpisuje Robert Puntar, a Dragovoljac će u tim dresovima igrati 3. travnja na Maksimiru protiv Dinama. Dresovi će ići na aukciju, a novac za ukrajinske obitelji u Zagrebu. U akciji će posredovati Crveni križ, prenosi 24sata.

TRANSFER NAVODNO DOGOVOREN: ROBERT LEWANDOWSKI POTPISUJE ZA OVAJ KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak