KAKAV POTEZ JAKIROVIĆA: Evo koga je pozvao na zimske pripreme!

FOTO:

Trener zagrebačkog Dinama, Sergej Jakirović, jutros je odradio presicu pred okupljenim novinarima u Maksimiru gdje je objavio popis igrača koje će voditi na pripreme.

Dva dana prije odlaska u Rovinj Dinamo će na Maksimiru igrati protiv slovenske Rogaške. U Istri će 13. siječnja igrati protiv Celja, koje vodi bivši Dinamov trener Damir Krznar. 16. siječnja na rasporedu je susret s Makedonijom GP, a dan kasnije igrat će protiv poljskog Slaska. Ne zna se još jedino s kim će Dinamo igrati 10. siječnja, ali to će se uskoro dogovoriti.

Samim popisom Jakirović je prilično iznenadio. Na njemu je vjerojatno najveće iznenađenje Marko Brkljača, mladi veznjak koji je kao slobodan igrač prebjegao iz Hajduka u Dinamo, ali se nikad nije uspio nametnuti. Mislilo se da je otpisan u Maksimiru, ali očito je Jakirović procijenio da mu može dati još jednu šansu.

Podsjetimo, Brkljača je odbijao produljenje ugovora s Hajdukom i na ljeto 2022. postao novi igrač Dinama. Usprkos odličnim igrama za juniorsku ekipu, u prvoj se nije nametnuo. Upisao je jedan nastup za Dinamo i 11 za drugoligašku Dubravu kroz dvojnu registraciju. Ovu sezonu 19-godišnji Brkljača do sada je proveo na posudbi u slovenskom Aluminiju, za koji je nastupio osam puta.

Marko je imao vrlo skromnu minutažu u Aluminiju, ali je ipak u 303 minute upisao jednu asistenciju.

Na popisu igrača nalaze se vratari Ivan Nevistić, Danijel Zagorac i Faris Krkalić, braniči Sadegh Moharrami, Stefan Ristovski, Dino Perić, Kevin Theophile, Maxime Bernauer i Mauro Perković, vezisti Josip Mišić, Petar Sučić, kapetan Arijan Ademi, Marko Bulat, Robert Ljubičić, Martin Baturina i Tibor Halilović, krilni napadači Dario Špikić, Takuro Kaneko, Gabriel Rukavina i Gabriel Vidović i napadači Bruno Petković, Sandro Kulenović, Fran Brodić i Mahir Emreli.

Uz njih će trenirati i 11 regruta iz maksimirske škole: vratar Dorian Klarin, braniči Noa Mikić, Borna Graonić i Ivan Cvetko, vezisti Antonio Kujundžić, Marko Brkljača, Tomas Baković i Sven Šunta, krilni napadači Toni Majić i Tin Miljak i napadač Zlatan Košćević.

Komentari

komentara

« Povratak