KAKAV POVRATAK: Timo Werner se vratio u engleski Premiership!

FOTO:

Mnogi su bili uvjereni kako će Timo Werner biti jedan od najboljih napadača na svijetu, ali dosad nije realizirao svoj puni potencijal.

U ljeto 2020. godine prešao je iz RB Leipziga u Chelsea za ogromnih 53 milijuna eura da bi ga nakon samo dvije godine ‘Plavci’ prodali nazad u Leipzig za 20 milijuna eura. U prvoj sezoni je to još i bilo korektno jer je postigao 12 pogodaka uz 15 asistencija. Ne treba zaboraviti kako je Chelsea te sezone osvojio Ligu prvaka, a u finalu se našao upravo i Timo. U sljedećoj sezoni je zabio samo 11 pogodaka te je imao šest asistencija. Bilo je tu i problema s ozljedama, ali na kraju je ipak odlučeno da se vrati u Njemačku.

Nije pretjerano briljirao ni na povratku u Bundesligu, a sada se odlučio na šokantni potez – vratio se u engleski Premiership gdje je potpisao šestomjesečnu posudbu za Tottenham Hotspur!

Leipzig i Tottenham pregovaraju oko posljednjih detalja, a jedan od njih je i opcija o otkupu ugovora nakon što posudba istekne. Na nekim stranicama Werner se već i vodi kao novi igrač kluba iz Londona…

Komentari

komentara

« Povratak