KAKAV PROPUST: Evo kojeg igrača Dinama nema u HNL albumu!

FOTO:

Krajem prošlog mjeseca stigla je sjajna vijest kako nam dolazi famozni HNL album sa sličicama. Danas je krenula prodaja!

Album sadrži 317 sličica na 48 stranica. Jedan paketić od pet sličica prodaje se po cijeni od 80 centi. Ovo je prvi HNL album sa sličicama nakon 17 godina i prvi put da ga izdaje Panini, najveća svjetska kompanija u tom sektoru.

A kako prenose neki domaći mediji, Dinamovi navijači su ostali razočarani kada su otkrili da među 20 Dinamovih igrača nema Japanca Takura Kaneka. Tako navijači maksimirskog kluba u album neće moći zalijepiti sličicu svog novog miljenika. Na društvenim mrežama zbog toga kritiziraju Hrvatski nogometni savez.

Međutim, Ivan Marčinko, grafički dizajner i donedavni dugogodišnji zaposlenik NK Lokomotive, otkrio je da je za taj propust kriv Dinamo.

“Vidim puno je komentara kako su u nekom klubu neki igrači zaslužili biti u albumu, a neki nisu… I hejtaju HNS. Klubovi su sami slali fotografije i popis igrača, kao i svaki short info na stranicama albuma. HNS je sve slao dva puta na reviziju natrag klubovima”, napisao je Marčinko.

Komentari

komentara

« Povratak