KAKAV PROPUST KLUBOVA: Marco Pašalić otkrio tko ga je želio dovesti prošlog ljeta!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija je na riječkoj Rujevici u sklopu priprema za Europsko prvenstvo rezultatom 3:0 uvjerljivo pobijedila Sjevernu Makedoniju. Dvostruki strijelac bio je Lovro Majer, a prvijenac za reprezentaciju postigao je Marco Pašalić. Gosti nisu bili bez ikakvih šansi, ali Hrvatska je naprosto demonstrirala veću kvalitetu i bolje je koristila svoje prilike.

Sve golove postigli su ljevaci odličnim udarcima, a priliku su dobili i brojni igrači s klupe. Pored prvijenca Pašalića na njegovoj Rujevici, može se izdvojiti prvi nastup Ivana Perišića za reprezentaciju nakon teške ozljede. Pašalić nakon utakmice nije krio zadovoljstvo:

“Presretan sam što sam zabio prvijenac na RUjevici. Kod svoje kuće, ali nema najboljeg mjesta za prvijenac, bio bih presretan da sam ga zabio bilo gdje. Osjetio sam da će mi lopta dobro sjesti na volej, zabio sam sličan prvijenac za Rijeku. Čuvam dres s ove utakmice za mamu i tatu, uramit ćemo ga kod kuće.

Zahvalan sam izborniku na prilici, dobio sam je dosta rano, već nakon par utakmica u Rijeci. Daje mi šansu već na višem okupljanja u nizu. Imao sam pad u formi, nije me išlo s golovima, ali najbitnije je da sam ostao zdrav. Nisam očekivao kada sam dolazio u Rijeku da ću tako brzo biti u reprezentaciji.”

Novinare je zanimalo je li istina da je pri dolasku u Rijeku postojao interes Dinama i Hajduka: “Teško je to sada reći, bio sam u razgovorima s Dinamom i Hajdukom, ali nisu to bili ozbiljni razgovori. Jakirović me baš htio dovesti u Rijeku, baš je zagrizao i tako se to realiziralo.”

Komentari

komentara

« Povratak