KAKAV PROPUST! Talijanski velikan prije nekoliko godina mogao dovesti Haalanda za dva milijuna eura!

FOTO:

Jedna od najvećih mladih zvijezda današnjice, prije nekoliko godina je trebao potpisati za talijanskog velikana. Na žalost, dogodila se kriva procjena…

Samo dva milijuna eura

Giuseppe Marotta, direktor Intera, otkrio je kako je prije nekoliko godina propustio dovesti Erlinga Haalanda u Juventus. U to vrijeme, kao direktor torinskog kluba, Marotta je krivo procjenio tadašnjeg igrača Moldea:

„Zamjeram si puno stvari, a među najvećima je Haaland. Mogao je doći kod nas za dva ili najviše tri milijuna eura. U takvim situacijama morate poduzeti sve što možete kako biste doveli takvog talenta. U tom trenutku ključnu ulogu ima financijska kreativnost u dogovorima.”

Haalandova današnja vrijednost je višestruko veća. Real Madrid, PSG i drugi velikani spremni su za njega dati više od 75 milijuna eura, a njegov agent Mino Raiola izjavio je kako će za svog klijenta tražiti plaću od oko 50 milijuna eura godišnje bez bonusa.

Marotta smatra i kako su male šanse da Haaland ikad zaigra u Serie A:

„Haaland je jedan od najboljih napadača u Europi danas. Može li doći u Italiju? Apsolutno ne, postoji velika razlika u odnosu na najbogatije klubove La Lige i Premiershipa. Mi smo razvojna, tranzitna liga, a ne vrhunac karijere za takve igrače.”

OSVETA SE SERVIRA HLADNA: Milan planira Interu preoteti sjajnog Hrvata!

Komentari

komentara

« Povratak