KAKAV RESPEKT: Trener Seville jako nahvalio Dinamo te posebno istaknuo dva igrača

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra nastavlja svoju europsku avanturu, a šesnaestini finala Europske lige protivnik je Sevilla iz Španjolske. Dvoboj je danas najavio trener španjolske ekipe, Julen Lopetegui, koji je pokazao golemi respekt prema Dinamu.

Lopetegui je u odgovorima na pitanja novinara jako nahvalio zagrebačke Plave. U više navrata spomenuo je njihovu kvalitetu, ali i bogato europsko iskustvo:

“Dinamo je navikao igrati velike utakmice. Ima bogato europsko iskustvo i mi to ne smijemo podcijeniti. Svi se sjećamo kako su pobijedili West Ham u Londonu, momčad iz jedne od najboljih liga na svijetu”, započeo je trener Seville.

“Mislim da su tehnički odlični, to im je najveći forte. Ako pristanemo na njihov tempo i stil igre, onda ćemo imati jako velikih problema. Imaju puno reprezentativaca, stalno su prvaci i znamo koliko je opasna ta momčad”, dodao je.

Upitan o prvoj postavi, naglasio je: “Nikad ne znam do dana utakmice tko će istrčati. Puno je faktora koje moram uzeti u obzir. Imamo nekoliko varijanti u igri, ali naš stil je prepoznatljiv. Realnost je da sutra nema favorita, moramo biti oprezni.”

Posebno je impresioniran Dinamovim reprezentativcima: “Oršić i Petković su najzanimljiviji igrači. Opasni su, mogu zabiti i dodati iz više različitih situacija. Odigrali su već bezbroj utakmica na ovom nivou.”

Komentari

komentara

« Povratak