KAKAV SHOW: Kandidat za predsjednika Dinama izjavio kako bi bilo dobro da Hajduk bude prvak!

FOTO:

Drugog ožujka 2024. održat će se prvi demokratski izbori za Dinamovu skupštinu. Prema zasad dostupnim informacijama, postojat će barem dvije liste.

Jednu – Dinamovo proljeće, koja ima podršku Bad Blue Boysa i većine navijača koji su se zalagali za demokratizaciju Dinama – predvodi Velimir Zajec, a drugu Otto Barić mlađi.

Barić je imao zanimljivu izjavu kao gost podcasta bauštela.hr. U razgovoru o hrvatskom nogometu je poručio: “Hajduk? Ja cijenim svaki klub koji igra dobar nogomet. To je potpuna hereza, ali ja mislim da bi za hrvatski nogomet bilo dobro da Hajduk bude prvak ove ili sljedeće godine, čisto da se malo osjeti. Iako, mislim da se to neće desiti.”

Otto Barić mlađi je sin slavnog hrvatskog trenera Otte Barića. Na izbore izlazi kao nositelj liste “Dinamo iznad svih” i pretendira na poziciju predsjednika ako njegova lista pobijedi na izborima. Po zanimanju je arhitekt, a više puta je isticao novi stadion kao glavni strateški cilj kluba.

No, zanimljivo je da se kao gradski zastupnik kao nezavisni kandidat nije ni pojavio na ključnoj sjednici na kojoj je donesena ključna odluka o izgradnji novog Maksimira, kao kompromis između Grada Zagreba, Vlade i Zagrebačke nadbiskupije.

Za analizu utakmice Juventus – Udinese kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak