KAKAV SHOW: Marcelo izbačen iz prve momčadi, a potom i prodan zbog bizarnog razloga!

FOTO:

Navijači su ostali nemalo iznenađeni kad je klub odlučio prodati standardnog prvotimca, a sad je otkriven i pravi razlog.

Show u Lyonu!

Iskusni defanzivac Marcelo u Lyon je stigao 2017. iz Besiktasa. Nakon nekoliko sezona, Brazilac je iznenada izgubio mjesto u prvoj ekipi nakon poraza od Angersa (0:3), početkom sezone. Konačno, u siječnju ove godine, Marcelo je poslan u Bordeaux i to kao slobodan igrač! Ovakav scenarij uprave Lyona iznenadio je navijače i javnost, s obzirom da se radilo o pouzdanom i iskusnom igraču.

Konačno, ovih dana se u francuskim medijima pojavilo objašnjenje. Ugledni L’Equipe objavio je jutros nevjerojatnu priču koja je otkrila detalje Marcelovog naglog pada. Kao glavni razlog se navodi to što je navedeni igrač često prdio u svlačionici!

Kako se objašnjava dalje u tekstu, tadašnji sportski direktor Lyona, Juninho, bio je bijesan nakon poraza od Angersa, no kada je ušao u svlačionicu zatekao je veselu atmosferu. Navodno, Marcelo je neprestano prdio i šalio se sa suigračima što je itekako naljutilo Juninha. Ispostavilo se kako Marcelo to i inače radi i Juninho je odlučio kako Brazilac više ne može biti dio momčadi. Juninho je nakon toga razgovarao s trenerom i to navodno čak četiri sata. Posljedica: Marcelo je izbačen iz prve ekipe, a nekoliko mjeseci kasnije je i napustio klub.

Komentari

komentara

« Povratak