KAKAV SHOW: Rezervni vratar ušao u igru u 122. minuti da bi igrao na poziciji napadača!

FOTO:

Posve neobična situacija dogodila se jučer u osmini finala US Open Cupa. Velike zasluge idu i ekonomu jedne od momčadi.

Neobična situacija

Cincinnati se plasirao u četvrtfinale US Open Cupa nakon što je pobijedio New York Red Bull, poslije boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

Cincinnati je poveo u 42. minuti kada je Kubo zatresao mrežu domaće ekipe, no New York je u posljednjim minutama uspio doći do 1:1 i odvesti utakmicu u produžetke. U 122. minuti utakmicie dogodila se posve neobična situacija. Trener New Yorka je u igru stavio rezervnog vratara Carlosa Coronela. Ono što je mnoge iznenadilo jest činjenica da on nije stao na gol već je na teren ušao u ulozi napadača. Naravno, trener je to učinio kako bi Coronela mogao izvoditi kaznene udarce. Na žalost, vratar nije dočekao svoju priliku jer Cincinnati prije toga uspio riješiti utakmicu. Igrači Cincinnatija bili su sigurni u pet izvođenja, dok su za NY Red Bull pogađali kasnije Manoel, Carmona i Casseres, ali to nije bilo dovoljno.

Velike pohvale u ovoj situaciji idu i na račun ekonoma New Yorka, Seana Ruiza, koji je tijekom utakmice uspio odštampati Coronelino ime na „nevratarski“ dres.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak