KAKAV ŠOK: Hrvatski protivnik na Svjetskom prvenstvu ostaje bez izbornika!?

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati u skupini skupini F gdje se još nalaze Belgija, Maroko i Kanada. No, izgleda kako bi jedna od ovih reprezentacija mogla doživjeti promjenu na izborničkoj klupi.

Naime, u pitanju je legendarni Vahid Halilhodžić koji je sa čak četiri reprezentacije uspio ostvariti plasman na Svjetsko prvenstvo. Ovog puta vodi Maroko iz kojeg dolazi vrlo znakovita izjava, točnije od predsjednika tamošnjeg nogometnog saveza. Rekao je da Halilhodžić ima podršku Saveza, ali je naglasio da nitko nije nezamjenjiv i dodao da će napraviti sve kako bi najbolji igrači Maroka nastupili na turniru.

“Vahid Halilhodžić ima podršku Nogometnog saveza Maroka. Ipak, ni on, kao ni ja ili bilo tko drugi nismo nedodirljivi i nezamjenjivi. Uvelike radimo na tome da se neki igrači vrate u reprezentaciju. Postoje problemi koji se mogu popraviti i bit će popravljeni kako bi se Mazraou, Ziyech, Hamdallah i ostali vratili u reprezentaciju”, rekao je predsjednik Nogometnog saveza Maroka Fouzija Lekjaa.

Potjerani igrači jasno su rekli da neće igrati za Maroko dok je Vaha izbornik, a bosanskohercegovački trener napomenuo je kako nema šanse da ih zove i kako mu je žao što ih nije i prije potjerao.

Ziyecha je Halilhodžić optužio za neprofesionalizam i odbijanje nastupa za reprezentaciju. Zvijezdu Chelseaja je izbacio i dodao da mu je žao što to nije i prije napravio. “Žao mi je što ovu odluku nisam donio ranije. Ima neka granica koja se ne može prijeći”, tada je rekao Vaha.

Zbog istog razloga na popisu nema ni zvijezde Ajaxa Noussaira Mazraouija.

“Jednom je odbio poziv. Rekao je da je ozlijeđen, ali liječnici su mi rekli da je zdrav. Neću tolerirati takvo ponašanje. Ja biram igrače iako se u Savezu često ne slažu sa mnom. Mi ćemo otići jednog dana, ali reprezentacija ostaje iznad svega”, rekao je Halilhodžić.

Komentari

komentara

« Povratak