KAKAV ŠOK: Poznati portal otkrio koga je Jakirović ostavio u Zagrebu!

FOTO:

Danas na rasporedu imamo novi susret između Hajduka i Dinama na Poljudu, a ovog puta radi se o polufinalu Kupa. No, gosti iz Zagreba mogli bi imati problema.

Naime, Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako trener Sergej Jakirović na put u Split nije poveo kapetana Arijana Ademija! Dinamov kapetan odigrao je 55 minuta prošle subote, a onda ga je zamijenio Petar Sučić. No, imao je kasnije posljedice s derbija.

U ponedjeljak nije mogao trenirati punom snagom zbog otečenog zgloba, međutim, u utorak je odradio normalno trening i očekivalo se da neće zaigrati u prvih 11 večeras u Splitu, ali da će sigurno biti s momčadi na Poljudu i možda ući s klupe. Svima je jasno, Ademiju prvom, da nije u svojoj najboljoj formi i na razini prije odlaska u Kinu, no, u Maksimir su ga zvali upravo i zbog te ‘šire uloge’, kapetanske, čovjeka koji drži svlačionicu, njegov utjecaj u momčadi je golem, posebno u Derbijima i velikim utakmicama.

Zato je iznenađenje što Arijana Ademija neće biti u kadru momčadi za današnji Kup dvoboj na Poljudu (19 sati). Kako doznaje Germanijak, Sergej Jakirović ostavio je Ademija u Zagrebu nakon treninga, nije ga niti poveo prema Splitu, kasnovečernjim letom u utorak.

Dinamov trener je, jednostavno, odlučio da mu Ademi na Poljudu ne treba među 20 igrača, koliko će ih biti u zapisniku, što je, naravno, iznenađenje.

Komentari

komentara

« Povratak