KAKAV ŠOK U ITALIJI: Velika zvijezda Milana prelazi u Inter!

FOTO:

Opće je poznato kako rivalstvo u Italiji baš i nije na nekoj snazi, ali se zato rijetko događa da iz Milana netko direktno ode u Inter ili Juventus. No, sada se to događa!

Kako prenosi poznati talijaski novinar, Fabrizio Romano, u narednim danima će se dogoditi šokantni prelazak u talijanskoj Serie A. Naime, turski ofenzivni veznjak Hakan Calhanoglu je sve dogovorio s aktualnim talijanskim prvakom Interom!

Turčin se mjesecima natezao s Milanom oko novog ugovora, ali na kraju je sve to propalo. Bivši član Bayer Leverkusena očito je tražio preveliku plaću, a Milan to nije želio ispuniti. Njegov ugovor s Milanom istječe sljedeći tjedan, a onda će odmah potpisati za Inter.

Vjeruje se kako će potpisati trogodišnji ugovor s Interom. Hakan će tako postati prvi igrač koji će otići gradskim rivalima nakon Antonija Cassana koji je to napravio 2012. godine.

Koliko je Calhanoglu odličan igrač najbolje svjedoči kako je upravo on igrač koji je kreirao najviše prilika (98) za svoju ekipu gledajući lige petice. Iza njega ostali su Bruno Fernandes (95) i Memphis Depay (94).

Inače, Milan će itekako izgubiti na ovom turskom nogometašu jer su ga prije četiri godine platili oko 20 milijuna eura, a sada odlazi kao besplatni igrač.

Komentari

komentara

« Povratak