KAKAV SPEKTAKL: Nogometni klub otpustio 40 igrača zbog loših rezultata!

FOTO:

Nigerijski drugoligaški klub Mighty Jets čiji je sportski direktor bivši reprezentativac Benedict Akwuegbu, otpustio je čak 40 igrača zbog loših rezultata i igara ispod očekivanja…

Neki se odlučuju za otpuštanje trenera nakon loših nastupa, a neki rade radikalniji rez i otpuštaju igrače. Međutim vrlo su rijetki oni koji su spremni otpustiti njih čak 40.

U cijeloj priči postoji i “kvaka”, nigerijski Mighty Jetsi otpustili su 40 igrača i ostavili njih 25. Do ove odluke na treningu imali su nevjerojatan broj od 65 igrača.

“Imali smo preveliku momčad od čak 65 igrača, bilo ih je jednostavno previše i nismo bili produktivni i dobri. Odlučili smo otpustiti ih 40”, istaknuo je Akwuegbu koji dodaje:

“Neki od tih igrača nisu niti imali ugovor s nama već su samo trenirali. Jednostavno smo ostavili onih 25 za koje vjerujemo da nam mogu nešto ponuditi i doveli smo još deset novih igrača. Atmosfera se promijenila i sada imamo momčad sposobnu za borbu za prvu ligu”.

Mighty Jetsi bili su prvi favoriti za prvo mjesto i ulazak u prvu ligu, međutim zauzimaju tek sedmo mjesto od 13 momčadi.

KAKAV CAR: Mario Mandžukić oduševio svoje fanove i napravio sjajnu stvar za naš turizam!

Izvor: sportnet.hr

Komentari

komentara

« Povratak