KAKAV STRMOGLAVI PAD: Bivša zvijezda Real Madrida proglasila bankrot!

FOTO:

Zarađivati milijune nije garancija lagodnog života, pogotovo kad ne znaš racionalno raspolagati svojim primanjima.

Strmoglavi pad

Bivša zvijezda Real Madrida i svojevremeno jedan od najperspektivnijih mladih nizozemskih nogometaša, Royston Drenthe danas živi daleko od stare slave. Europski mediji javljaju kako je 33-godišnjak s 1. prosincem proglasio osobni bankrot, unatoč milijunima koje je zarađivao tijekom vrhunca svoje karijere.

Podsjetimo, Drenthe je kao 20-godišnjak prešao iz Feyenoorda u Real Madrid za 14 milijuna eura. Ondje je proživio najsjajnije dane svoje karijere, od 2007. do 2012. godine. Na žalost, nakon odlaska iz Madrida karijera mu je strmoglavo krenula nagore. Nanizali su se tako angažmani za Hercules, Everton, Reading, Vladikavkaz, Sheffield, Kayseri, Banyias…

Tijekom 2016. se povukao iz nogometa i počeo se baviti rap glazbom te je otvorio trgovinu odjećom. I jedan i drugi poduhvat su neslavno propali tako da se 2018. vratio nogometu. Tad je zaigrao za nizozemskog trećeligaša Xerxes, a zatim za roterdamsku Spartu. Od prošle godine igra za Kozakken Boyse, amaterski klub iz treće nizozemske lige. Osim toga, bavi se i fitnessom.
Kako je i sam priznao, raskalašen način života, skupo ga je stajao…

Komentari

komentara

« Povratak