KAKAV TROLER: Pogledajte što je danas objavio Saul Niguez!

FOTO:

Ponajbolji igrač Atletico Madrida, zahvalni vezni igrač Saul Niguez, dobro se našalio sa nogometnim fanovima diljem svijeta.

Naime, ovaj 25-godišnjak imao je zanimljivo odbrojavanje na svom službenom Twitter profilu, a svi su bili uvjereni kako se radi o njegovom novom klubu. Odbrojavanje je trajalo nekoliko dana, a znatiželjne fanove itekako je razočarao.

Fanovi zaista bili sigurni kako će objaviti ime novog kluba, a tu se kao favorit postavio Manchester United iako neke špekulacije donose da je u igri i francuski PSG. Ali, to ćemo još neko vrijeme pričekati jer je Niguez objavio nešto sasvim drugo.

Niguez je pripremio novi projekt  klub u kojem će trenirati dječaci i djevojčice od četiri do 18 godina starosti. Potvrdio je da će klub nositi naziv Club Costa City te kako će imati čak 500 igrača različitih kategorija.

“Razvijamo ovaj projekt godinama i sretan sam što danas mogu reći da je službeno započeo. Prioritet Cluba Costa City je trening mladih i njihovo razvijanje, te edukacija o tome šta sport donosi zajednici. Hvala svim obiteljima koje su nam povjerile djecu.”, naveo je Niguez.

Tako je Simeonov vojnik pokazao koliku moć društvene mreže posjeduju jer je zaista napravio fantastičnu reklamu. Kao najveći luzeri označeni su navijači Manchester Uniteda koji su ovog španjolskom veznjaku napravili nekoliko videa dobrodošlice.

Komentari

komentara

« Povratak