KAKAV USPON: Prije tri godine radio u pekarnici, a danas prodan za 50 milijuna eura!

FOTO:

Prekrasna životna priča dolazi iz Portugala. Mladić, koji je donedavno za život zarađivao na sasvim običnom poslu, uskoro će nastupati u Premier ligi.

Rekordni transfer

Portugalski reprezentativac Matheus Nunes novi je igrač engleskog Wolverhamptona. Engleski je klub za 23-godišnjeg veznjaka izdvojio 50 milijuna eura uz bonuse, što je ujedno i novi klupski rekord.

Nunesova priča je pravi filmski scenarij. Rođen je u Rio de Janeiru, a s 13 godina se preselio u Portugal s majkom i očuhom. Prije četiri godine njegova je obitelj otvorila pekarnicu, u blizini Lisabona, a i Matheus je tamo odrađivao smjene.

„Dopodne sam radio u pekarnici, a popodne sam imao treninge ili utakmice. Stajao sam pet-šest sati, a onda sam morao trenirati. Nije bilo lako.”, rekao je Nunes, kako prenosi The Sun.

Također, skromni je Nunes otkrio kako njegova majka i dalje ne može vjerovati u njegov uspjeh. Naime, ona tvrdi kako “i dalje ne vjeruje nije ispao lopov ili diler.”

Nunes je u vrijeme kad je radio u pekarnici igrao u portugalskom niželigašu Ericeirense, a potom ga je kupio Estoril. Od 2019. je član Sportinga koji je za njega dao 950 tisuća eura. Tijekom prošle sezone, Nunes je upisao 50 nastupa za Sporting, a 2021. je debitirao i za reprezentaciju Portugala. Uskoro, ovaj će radišni mladić nastupati u jednoj od najjačih liga svijeta.

Spomenimo i kako je s Wolvesima potpisao petogodišnji ugovor s opcijom produženja na još godinu dana.

Komentari

komentara

« Povratak