KAKO ĆE RAMOS NA OVO REAGIRATI? „PSG je pogriješio što ga je doveo!”

FOTO:

Sergio Ramos je ljetos potpisao za Paris Saint-Germain, no još nije debitirao za svoj novi klub. Zbog toga, sve su glasnije kritike na račun opravdanosti njegovog dovođenja u Pariz.

Ramos je pogreška

Sergio Ramos je nakon 16 godina Real Madrid zamijenio Paris Saint-Germainom. Nakon što se nije uspio dogovoriti s čelnicima kraljevskog kluba oko novog ugovora, Španjolac je prihvatio ponudu PSG-a i potpisao dvogodišnji ugovor.

Međutim, na debi Ramosa se još uvijek čeka. Prvo je bio ozlijeđen, a sada i dalje nije spreman, iako se očekivalo da će igrati ovog vikenda. Mnogi se pitaju je li on uopće potreban PSG-u, a o toj je temi progovorio i bivši igrač ovog kluba, Jerome Rothen.

„Otkako je došao u PSG oporavlja se od ozljede ili nije fizički dovoljno spreman za utakmicu. Uvijek je loše kada si toliko ozlijeđen na zalasku karijere. Nitko ne želi na takav način završiti karijeru.“, započeo je Rothen pa nastavio:

„Kada je stigao u PSG mnogi su rekli da će donijeti pozitivnu atmosferu u svlačionicu i da će iskustvom pomoći ekipi, ali toga još uvijek nema. Uz sve ostale igrače u obrani koje imamo, dojam je da je dolazak Ramosa u PSG bila velika greška! PSG je pogriješio što ga je doveo!”

Komentari

komentara

« Povratak