JAVIO SE CR: Nakon teških optužbi prvi puta se oglasio Cristiano Ronaldo!

FOTO:

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo, optužen je za silovanje bivše studentice i mogao bi na doživotnu robiju. Cijeli slučaj je preuzela američka policija te je istraga u tijeku.

Nakon ispovijesti Kathryn Mayorge, CR se prvi puta obratio javnosti po tom pitanju otvorenim pismom. Tamo je naravno sve opovrgnuo i naglasio da će učiniti sve da dokaže da je nevin.

„Kategorički poričem optužbe da sam zločinac!

Smatram da je silovanje odvratan zločin, suprotno svemu što jesam i u što vjerujem. Neću hraniti medijski show koji želite promovirati na moj račun. Jedva čekam ishod svih istraga i procesa, jer ništa ne leži na mojoj savjesti.

Čvrsto poričem optužbe koje se izdaju protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji ide protiv svega što sam ja i vjerujem u. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun.

Moja čista savjest će mi omogućiti da čekam sa mirom rezultate svih istraga“ – napisao je Portugalac na svom Facebook profilu.

Priču je prvi lansirao njemački Der Spiegel, koji je do tajnih podataka došao preko Football Leaksa, Ronaldovi odvjetnici najavili su tužbu protiv njemačkih novina.

POSTAJE NAJVEĆI LUZER U NOGOMETU: MOURINHO ZA LOŠ REZULTAT OPTUŽIO POLICIJU, A OVI MU SA STILOM ODGOVORILI!

BIZARAN RAZLOG: Otkriveno zašto je Nantes odabrao Vahu, a ne Slavena Bilića!

Komentari

komentara

« Povratak