KAKO JE OVO MOGUĆE? Pogledajte na kakvom terenu su danas igrali Gorica i Rijeka!

FOTO:

Rijeka nastavlja s fantastičnim partijama ovog proljeća pa su tako u sklopu 22. kola svladali Goricu u gostima 0:2. Sopiću i društvu to je četvrta pobjeda u nastavku sezone.

Apsolutni junak utakmice bio je dvostruki strijelac Jorge Obregon. On je, naime, realizirao dva kaznena udarca (66. i 75. minuta). Zanimljivo, na utakmici smo vidjeli sveukupno čak četiri udarca s bijele točke. Obregon je bio uspješan, ali zato nisu Marko Pjaca i Ante Jurić. Sljedeće subote Rijeka će dočekati Lokomotivu na Rujevici dok Goricu dan kasnije čeka ogled s Osijekom na Pampas Areni.

A nakon utakmice se opet priča malo o sucu te o katastrofalnom terenu na kojem su igrali. Za par mjeseci će biti točno ŠEST godina otkad je Hrvatska osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Tada je, sjetit ćete se, HNS uvelike pričao o novim stadionima ali nitko se nije pomaknuo s mrtve točke osim Osijeka. Zapravo, sve je možda kazao Željko Sopić nakon utakmice:

“”Prvo bih čestitao svojim igračima, ali i igračima Gorice jer je ovo danas bilo… ne postoji u hrvatskom jeziku riječ za ovo što smo mi danas igrali. Znam da gospodinu sucu nije bilo lako danas, ali uvjeti su bili nemogući.”

Rijeka je ovom pobjedom ostala na prvom mjestu sa 47 bodova dok je Hajduk na 45. Dinamo je treći sa 41, ali isto tako treba istaknuti kako imaju utakmicu manje.

Komentari

komentara

« Povratak