KAKVA BI TO SENZACIJA BILA: Napolijev predsjednik de Laurentiis progovorio o kupnji Hajduka!

FOTO:

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis, po završetku glavne skupštine ECA, udruženja europskih klubova održane u Splitu, otkrio je kako zna za splitski Hajduk. Također, natuknu je kako mu ideja o kupnji splitskog kluba nije strana…

Kakva bi to senzacija bila!

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, predsjednik talijanskog velikana, Napolija, Aurelio De Laurentiis otkrio je kako je upućen u zbivanja u splitskom Hajduku.

„Znam za Hajduk, igrali smo u Splitu jednu prijateljsku utakmicu… Ajde recite mi, sigurno znate, zašto niste uzeli Edija za trenera?”, postavio je protupitanje osebujni de Laurentiis, misleći na Edoarda Reju.

Reja, nekadašnji trener Hajduka ovih se dana spominjao kao jedan od potencijalnih nasljednika Željka Kopića na klupi Hajduka.

„Stalno sam stalno u kontaktu s Rejom. Konstantno, već više godina ga zovem, još otkako nas je vratio u Serie A. Molim ga da dođe u Napulj, da mi pomogne, a on odbija. Zato me na neki način čudi kad mi je rekao da bi u Hajduk došao ‘volontieri’… Koja je to pašta od kluba kad mu je tako privlačan. Znate, s Edijem imam odlične odnose, jučer smo razgovarali, rekao sam mu da se javljam iz Splita. I on je odmah navalio s pričom kako bi trebalo ući u Hajduk.”, kazao je Talijan te nastavio:

„Nedavno sam preuzeo Bari, Sindaco di Bari Antonio Decaro, prihvatio je moju ponudu. Naravno, to ne znači da nisam zainteresiran i za Hajduk. Treba vidjeti, može li se… Reja mi je rekao kako je klub u rukama navijača, kako oni ne žele ni pod koju cijenu da Hajduk ide u privatno vlasništvo. Onda tu nema mogućnosti…”

Ipak, de Laurentiis je nastavio sa svojom idejom:

„Ne razumijem onda što hoće Reja? Zašto mi puni glavu s tom idejom? Ajde, recite, dajte mi neku ideju! Javite se Reji, ja sam pripravan na ulaganja, jer sam fanatik filma i nogometa. Eto, nisam mogao dozvoliti da propadne jedan klub velike prošlosti i tradicije kao što je Bari. Bačen je u četvrtu ligu… A vidim da je Hajduk u problemima. Ma kako se moglo dogoditi da se klub tako ‘profonda’. Meni prigovaraju da sam kupio još jednu igračku, to jest Bari. Ali to za mene nije igračka, to je projekt, to me košta, ulažem znanje i novac, posebno strast prema nogometu.”

Konačno, de Laurentiis je zaključio kako valja ozbiljno o svemu porazgovarati:

„Eto, dajte mi neku mogućnost, formulaciju… Ovako s nogu razgovaramo, to nisu šale. Pitajte Edija, spreman sam za razgovore. Ali ne s navijačima nego s nekim iz kluba, iz Grada…”

Od viška glava ne boli? Talijanski reprezentativac se nakon ljeta vratio s 15 kilograma viška!

Komentari

komentara

« Povratak