KAKVA BOMBA: Još jedan igrač Dinama ide u Rijeku!

FOTO:

Rijeka je uoči početka nove sezone dovela mladog 21-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Niku Jankovića iz zagrebačkog Dinama.

Kako ovaj dvojac gaji jako dobre odnose, sada se sprema još jedan ‘transfer’. Naime, u narednim danima novi igrač Rijeke postat će 27-godišnji Luka Menalo kojem je Dinamo dopustio sporazumni raskid ugovora iako u njemu stoji još tri godine. Menalo će tako kao slobodan igrač potpisati za klub u kojem je već igrao na posudbi prije tri sezone.

Menalo iz Dinama odlazi u potrazi za većom minutažom. Dosad je najčešće bio korišten na poziciji desnog krila, gdje je prvi izbor Dario Špikić, a sada je stigao i Japanac Takuro Kaneko. Reprezentativac BiH stoga je odlučio potražiti sreću u poznatoj sredini. U Rijeci je tijekom sezone 2020./21. igrao odlično i u 36 utakmica zabio 10 golova.

Ujedno će Menalo postati treći igrač koji ove godine iz Dinama besplatno odlazi u Rijeku. U zimskom prijelaznom roku to je učinio Emir Dilaver, a u ljetnom Niko Janković, koji je prije toga bio na posudbi na Rujevici. Doduše, Dinamo Jankovića ima pravo vratiti za 50% nižu cijenu od ostalih klubova, a ako se ne odluči na to, ima pravo na 50% od njegovog idućeg transfera.

Menalo je u Dinamu bio od 2018. godine, kada je stigao iz Širokog Brijega za 400 tisuća eura. Tijekom svog mandata na Maksimiru bio je i na posudbama u Slaven Belupu te ljubljanskoj Olimpiji. Ukupno je za Dinamo odigrao 80 utakmica i zabio 11 golova, prenosi Index.hr.

Komentari

komentara

« Povratak