KAKVA BOMBETINA IZ ITALIJE: Igor Tudor odlazi iz Lazija te preuzima klub koji će igrati u Ligi prvaka!?

FOTO:

Totalni kaos trenutno se događa u talijanskom Laziju koji je sezonu okončao na sedmom mjestu u Serie A što znači da će sljedeće sezone igrati grupnu fazu Europske lige. No, hoće li njihov trener u novoj sezoni i dalje biti Igor Tudor?

Naime, već nekoliko dana u talijanskim medijima kruže natpisi kako će hrvatski trener bivši da bi danas pred novinare izašao gazda Lazija, Claudio Lotito, koji je kazao: “Priče o mogućem odlasku Tudora su krive. S tim lažima netko želi destabilizirati našu momčad u ovom novom ciklusu kojeg gradimo oko Igora. On također ni najmanje ne oklijeva želi li nastaviti svoj posao u Laziju…”

No, cijela situacija danas je postala sve više komplicirana. Naime, u medijima se pojavila zanimljiva informacija kako Igora Tudora za trenera želi dovesti Bologna! Naime, nakon što su završili na petome mjestu Serie A i izborili nastup u elitnom europskom natjecanju, napustio ih je Thiago Motta koji je na korak do potpisa za Juventus.

Osim problema s trenerima, tu su problemi i s igračima. Direktor Angelo Fabiani upozorava da klub ‘ucjenjuju‘ igrači poput Daichija Kamade i Luisa Alberta koji traži odlazak u Al Duhail koji im nudi bezobrazno visoke ugovore.

Dodajmo i da Matteo Guendouzi također traži izlaz, ali u ovom slučaju direktor najviše inzistira na tome da je veznjak “igrač Lazija i ostaje u Laziju”.

Komentari

komentara

« Povratak