KAKVA BRUKA: Nećete vjerovati tko je izbacio Borac iz Banja Luke!

FOTO:

Borac iz Banje Luke na senzacionalan način je ispao iz Europe već u 1. pretkolu Konferencijske lige. Predstavnik BiH imao je 2:0 iz prve utakmice protiv B36, ali nije uspio obraniti tu prednost u uzvratu na Farskim otocima. Nakon 120 minuta bilo je 3:1 za domaćine, koji su slavili 4:3 na penale.

Junak domaćina Magnus Egilsson zabio je krasan gol iz slobodnog udarca u 35. minuti, da bi nakon toga Jacobsen u razmaku od osam minuta dobio dva žuta kartona i ostavio domaćine s desetoricom. No u 52. minuti Marko Gajić je dobio prvi, a već u sljedećoj minuti drugi žuti karton zbog prekršaja kojim je skrivio penal i Egilsson je drugim golom povisio na 2:0.

Borac se nakon toga potpuno raspao pa su domaćini imali nekoliko velikih prilika, a najveću u 66. minuti, kad su gosti skrivili još jedan penal i Egilsson je hat-trickom doveo B36 na korak do prolaska. Ipak, Benjamin Tatar je u 75. minuti zabio za 3:1 i produžetak, a tri minute kasnije Mrkaić je promašio veliku šansu za 3:2.

U produžecima se nije ništa događalo i krenuli su penali u kojima je Borac imao prednost 3:2 nakon treće serije. No u zadnje dvije promašili su i Piščević i Lukić i B36 je napravio veliku senzaciju.

Komentari

komentara

« Povratak