KAKVA ČAST: Bivši sportski direktor Hajduka dobio posao u europskom velikanu!

FOTO:

Ako ste pravi HNL fanatik onda vam je itekako poznato ime Mario Branco. Naime, u pitanju je Portugalac koji je pune dvije godine radio u splitskom Hajduku kao sportski direktor. Bilo je to od 2016. godine pa sve do 2018.

Bijeli su prolazili kroz vrlo teško razdoblje pa se Branco ne može pohvaliti trofejima u tom periodu. Međutim, nakon Hajduka zaputio se u grčki PAOK gdje je također radio dvije godine dok je posljednji posao imao u domovini, točnije u klubu koji se zove Famalicao.

Pričalo se kako će sada otići u Galatasaray, ali to se nije dogodilo nego je dogovorio posao s njihovim najljućim rivalima! Da, Mario Branco će raditi u Fenerbahčeu.

Naime, Branco je doputovao u Istanbul gdje će potpisati ugovor s Fenerbahčeom. Portugalac dolazi u paketu sa sunarodnjakom i novim trenerom Jorgeom Jesusom, a koliko je poznato dobit će zasad mandat na godinu dana. Fenerbahče je protekle sezone završio na drugom mjestu iza Trabzonspora koji je osvojio prvenstvo uvjerljivo.

U Feneru ciljaju na povratak titula u što skorije vrijeme pa vjeruju da bi im u tome trebao pomoći portugalski stožer.

Podsjetimo, Branco je tijekom karijere bio i sportski direktor Hajduka i Famalicaa te PAOK-a, Estorila, Astre i Leixoesa.

Komentari

komentara

« Povratak