KAKVA ČAST! Dinamov trener Nenad Bjelica od UEFA-e dobio veliko priznanje!

FOTO:

Strategu zagrebačkog Dinama danas je dodijeljeno veliko priznanje.

Veliko priznanje

Zagrebački Dinamo i hrvatski nogomet danas su dobili veliko priznanje. Nenad Bjelica je proglašen najboljim europskim trenerom u 2018. godini. Radi se o nagradi FIFEX, koju dodjeljuje udruženje turskih trenera, nogometnog saveza Turske i UEFA-e.

Bjelica je ovom prilikom održao i jednosatno predavanje na temu kontranapada. Teorijski prikaz teme je potkrijepio konkretnim primjerima iz Dinamove igre u kvalifikacijama za Ligu prvaka i grupnoj fazi Europa lige.

„Ovakve su konferencije jako lijepa stvar. Kad ste u ulozi učenika i profesora. Već desetak godina držim predavanja na konferencijama. Bio sam par puta i na našoj trenerskoj akademiji u Hrvatskoj tako da za mene ništa novo. Svakako lijepo iskustvo, u jednoj nogometno važnoj zemlji, ovo je velika stvar za mene. Okupilo se puno renomiranih trenerskih lica i sretan sam što sam dobio poziv za sudjelovanje. Nisam uopće očekivao ovu nagradu za najboljeg stranog trenera niti mislim da ja to jesam, ali poštujem njihovu odluku i sretan sam.”, kazao je skromni Bjelica.

KATASTROFALAN START: Kalinić u dvije utakmice u novom klubu primio već šest golova!

NEZADOVOLJAN MINUTAŽOM: Milan Badelj zatražio odlazak iz Lazija!

Komentari

komentara

« Povratak