KAKVA DRAMA: Evo kojim igračima prijeti neigranje u derbiju!

FOTO:

Danas su na rasporedu dvije HNL utakmice u sklopu 31. kola. Lokomotiva će ugostiti Dinamo, dok će Rijeka na Rujevici igrati protiv Gorice.

Aktualni hrvatski prvak Dinamo ima priliku da slavljem u Kranjčevićevoj skoči na prvo mjesto, ali onda će ipak trebati pričekati rasplet situacije na Rujevici. Što se tiče 32. kola, Dinamo će opet u goste, ovog puta kod Varaždina dok će Rijeka u goste Lokomotivi.

A to će biti uvod u veliki derbi 5. svibnja na Rujevici. Kako piše Index.hr, I jedni i drugi u sitnim su problemima s kartonima uoči današnjih utakmica. Dinamo ne može računati na Maura Perkovića, koji je protiv Varaždina dobio treći žuti karton, a Željko Sopić je iz istog razloga ostao bez Lindona Selahija. Ti “sitni problemi” uskoro bi mogli za obje momčadi prerasti u velike.

Dinamo trenutačno ima sedam igrača s po dva žuta kartona. I dok Mahir Emreli i Moreno Živković trenutačno nisu bitni, po dva kartona imaju Sandro Kulenović, Josip Mišić, Stefan Ristovski i Gabriel Vidović, redom sve prvotimci.

Kod Rijeke je situacija još dramatičnija. Jedan karton od suspenzije udaljeni su Bruno Bogojević, Niko Galešić, Bruno Goda, Veldin Hodža, Franjo Ivanović, Nediljko Labrović, Marko Pjaca te manje važni Emmanuel Banda, Danilo Veiga i Emir Dilaver.

Komentari

komentara

« Povratak