KAKVA GREŠKA: Ovaj klub propustio je dovesti Oršića! I sada žale…

FOTO:

Prije nešto više od godinu tada Mislav Oršić mogao je napraviti odličan inozemni transfer, ali sve je propalo. Točnije, vraćamo se u zimski prijelazni rok početkom 2020. godine.

Tada je golemi interes za Oršića pokazao Slaven Bilić i njegov tadašnji klub West Bromwich koji je suvereno koračao prema povratku u Premiership. Ipak, Mislav je ostao u Dinamu koji je tražio oko devet milijuna eura ali WBA je ipak odustao.

Oršić je u prvoj sezoni s Dinamom postigao pet golova u Europi, a već sljedeće sezone došao je na sedam. Najviše su se istaknule briljantne partije protiv Atalante i Šahtara, dok je ove sezone oduševio Hat Trickom protiv velikog Tottenhama. Nagađa se kako će na ljeto napraviti sjajan transfer.

A poznati Twitter profil koji se zove WBA Report, i koji naravno prati novosti vezane uz West Browmich, prisjetio se cijele situacije oko Oršića: “Mislavov Hat Trick protiv Tottenhama samo je sol na ranu za Albion. Kažu kako smo ga mogli imati za 9 milijuna eura, ali uprava je htjela sačuvati novac za ljetni prijelazni rok.”

Isti profil kasnije tijekom dana objavljuje kako je Bilić bio jako zagrijan za Oršića ali uprava kluba je sve stopirala. Tko zna kako bi WBA izgledao da su ga doveli…

 

Komentari

komentara

« Povratak