KAKVA IDEJA: Trener europskog velikana želi dva košarkaška pravila u nogometu!

FOTO:

Već neko vrijeme po nogometnim kuloarima provlači se kako bi nogomet trebao uvesti kako bi postao još zanimljiviji. No, koliko je realno da se nešto tako dogodi?

Aktualni trener AC Milana, Stefano Pioli, odradio je susret sa Sergijem Scariolom, poznatim košarkaškim trenerom koji trenutno vodi Virtus Bolognu i španjolsku reprezentaciju. Scariolo je posjetio trening centar Milana pa su dva poznata trenera pričala o mogućim promjenama.

“Želio bih više komunicirati s igračima tijekom utakmicama pa bih uveo time-out i u nogomet. Tako bih mogao davati posebne i precizne upute dok na poluvremenu pokušavam kombinirati taktičke i tehničke upute s motivacijskim govorima. Također sam za uvođenje nekakve metode za mjerenje vremena aktivne igre jer trenutno se protrati previše vremena”, rekao je.

Isto tako slavni francuski trener, Arsene Wenger, radio kao član FIFA-e pa se već uspio izboriti za neke male promjene poput recimo pravila o zaleđu. Ostaje za vidjeti kako će se u narednim godinama rasplesti priča o novim mogućim pravilima koja bi poboljšala nogomet.

STIŽU REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA: SRBI OD UEFA-E TRAŽE OŠTRU KAZNU ZA HRVATSKU!

Komentari

komentara

« Povratak