KAKVA KMEČAONA: Pogledajte kako je glavni čovjek Juventusa razočaran jer je Modrić dobio nagradu!

FOTO:

Luka Modrić proglašen je za najboljeg igrača u prošloj sezoni. Na prvi pogled čini se kako su svi zadovoljni ovim odabirom, ali, pojavila se manjina koja je ekspresno pokazala svoje nezadovoljstvo putem medija. Prvo je odabir popljuvao bezobrazni Mendes, a sad se javio i nogometni klub Juventus!

Giuseppe Marotta, generalni direktor Juventusa, također je nezadovoljan odabirom odlučio popljuvati Modrića jer smatra kako je nagradu trebao dobiti novi igrač Juventusa, Cristiano Ronaldo:

“Duboko smo ogorčeni jer Ronaldo nije osvojio nagradu, a trebao je i zaslužio je. Ova nagrada se odnosi na najbolje nogometaše svijeta, a ne na Svjetsko prvenstvo i uspjehe na tom natjecanju. Po svemu što je pokazao prošle sezone smatram da je Ronaldo zaslužio nagradu za najboljeg igrača Europe”, započeo je Marotta pa objasnio svima zašto se Ronaldo nije pojavio na ceremoniji:

“To je njegova osobna odluka i mi ga podržavamo. Poštujemo njegov stav da ne bude prisutan u Monte Carlu i dijelimo osjećaj da je nagrada trebala završiti u njegovim rukama”, zaključio je nezadovoljni čovjek iz Juventusa.

Bez obzira na ove djetinjaste prozivke loših gubitnika u obliku Mendesa, Marotte, pa i samog Ronalda, ostat će zapisano da je hrvatski maestro Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem za sezonu 2017/18. A ostali neka plaču i dalje! Neka pati koga smeta…

HRVATI DOMINIRAJU: IMAMO ČAK 22 HRVATA U LIGI PRVAKA!

UEFA OSNIVA TREĆE NATJECANJE: Sjajna prilika se otvara za naše klubove!

Komentari

komentara

« Povratak