KAKVA LEGENDA: Kramarićeva izjava o kanadskom izborniku je hit svjetskih medija

FOTO: HINA

Hrvatski napadač, Andrej Kramarić, bio je dvostruki strijelac u pobjedi 4:1 Hrvatske protiv Kanade u utakmici 2. kola skupine F na Svjetskom prvenstvu. Nakon utakmice prokomentirao je uvjerljivu pobjedu, a u svojoj izjavi okrznuo kanadskog izbornika zahvalivši mu se na motivaciji za susret.

Podsjetimo, Kanada je uz dobru igru izgubila 1:0 od Belgije u svojoj prvoj utakmici u Kataru, a to je dalo dosta samopouzdanja kanadskom izborniku Johnu Herdmanu, koji je poslije tog ogleda izjavio: “Rekao sam igračima da pripadamo ovdje i da ćemo iduće sje*ati Hrvatsku. Jednostavno je.”

U komentaru pobjede protiv Kanade, Kramarić je za HRT istaknuo:

“Prvih pet minuta težak početak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvijek pokazuje. Pokazali smo fokus i psihičku snagu, zbog koje smo preokrenuli i na kraju pobijedili. Sigurno posebna večer za mene i za ekipu. Ne daju se svaki dan dva gola na Svjetskom prvenstvu. Želim zahvaliti Kanadi za motivaciju. Hrvatska je pokazala tko će koga je*ati.”

Ta njegova izjava odjeknula je u svjetskim medijima koji je prenose kao jasnu poruku Kanadi i njenom izborniku. “Hrvatska je demonstrirala tko je koga je*ao. Andrej Kramarić uzvratio kanadskom izborniku nakon što je ovaj izjavio da će njegova momčad je*ati Hrvate”, navodi Daily Mail.

The Athletic prenosi Kramarićeve riječi uz fotografiju na kojoj hrvatski napadač slavi na travnjaku klečeći raširenih nogu. “Nakon što je zabio dvaput i pomogao Hrvatskoj osigurati pobjedu 4:1 protiv Kanade, Andrej Kramarić je gestom pokazao zahvalnost kanadskom izborniku Johnu Herdmanu”, navodi se.

I Deutsche Welle prenosi istu Kramarićevu izjavu, ističući u opisu “brutalan” odgovor hrvatskog napadača. Isto radi i ESPN te mnogi drugi. Za analizu utakmice Brazil – Švicarska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak