KAKVA LUDNICA: Dani Olmo se danas vraća u Španjolsku!?

FOTO:

Dani Olmo je kao 14-godišnjak odlučio napustiti Barcelonu te se zaputiti u ‘nepoznato’. Točnije u zagrebački Dinamo, a na kraju je to ispao sjajan potez.

A pet i pol godina poslije stigao je spektakularan transfer s obzirom da je Dani otišao u RB Leipzig koji ga je platio 22 milijuna eura. No, nakon godinu i pol dana u Njemačkog mogao bi se vratiti u Španjolsku. Prema navodima iz španjolskih medija, Barcelona razmatra opciju da u svoje redove vrati Danija Olma. Španjolac koji je upravo iz Barcelone svojedobno stigao u Dinamo oduševio je svojim partijama nogometni svijet, a gigant sa Nou Campa bi ga ponovno volio vidjeti u plavo-crvenom dresu.

Olma su treneri tijekom karijere koristili na različitim pozicijama u napadu, a da se sjajno snalazi na svima, pokazao je i na prethodnom Euru te Olimpijskim igrama. Upravo to je možda i glavni razlog zbog kojeg bi ga Blaugrana voljela realizirati ovaj tranfer u posljednjim satima prijelaznog roka.

Na Nou Campu smatraju kako imaju problema u napadačkom dijelu igre obzirom na ozljedu Sergija Aguera. Barca je tako ostala samo na Martinu Braithwaitu i Memphisu Depyju koji ima slobodu kretanja i nije klasični napadač. Novinar Telegrapha, Mike McGrath tvrdi kako bi Olmo svakako donio dimenziju više u napadu i također napominje kako su pregovori u tijeku bez obzira na financijske probleme Barcelone.

U prilog tome da bi se ovaj posao mogao realizirati ide i činjenica da je Barca trenutačno u procesu prodaje Ilaixa Moribe koji ne želi produžiti ugovor. Na Nou Campu će tako pokušati uklopiti Moribu kao dio transfera u želji da se dočepaju Danija Olma. Španjolac bi se tako u ludom finišu prijelaznog roka vratio kući nakon sedam godina.

Komentari

komentara

« Povratak