KAKVA LUDNICA: Osijeku dolazi velika želja, a Hajduk dobiva veliko pojačanje u veznom redu

FOTO:

Svaki nogometni fan dobro zna kako posljednji dan ljetnog i zimskog prijelaznog roka donosi pravu ludnicu, a to je često i dan kada imamo prilike vidjeti najviše transfera. Sutra je posljednji dan zimskog prijelaznog roka za HNL i čini se kako imamo spektakularne najave.

Naime, Sportske novosti pišu kako će prave transfere odraditi Hajduk Split i Osijek. Već neko vrijeme mogli smo vidjeti kako trener Hajduka, Valdas Dambrauskas, ne bi imao ništa protiv da u svojoj ekipi ubaci Lovrića i Kalika. Prije tri dana zavrtjela se nova priča o Gorici i Hajduku. Ovaj put bez Lovrića, jer “Hajduka ima Biuka pa mu Lovrić ne treba”, ali zato mu treba Kalik.

Koji je i bitno jeftiniji od Lovrića, Črnko ga cijeni možda 300 do 500 tisuća eura. S obzirom na to da Gorica Hajduku još mora uplatiti ratu za Špikićev transfer u Dinamo – spominje se oko 150.000 eura – Hajduk bi Kalika mogao dobiti za “sitniš”. Što već djeluje kao realnija priča.

Nije međutim ni tu kraj “snažnim glasinama”. Jutros se Zagrebom pronio glas da je Osijek ponovno zagrizao za Kristijana Lovrića. Bjelica je još u prosincu Gorici ponudio oko dva milijuna eura za sjajnog krilnog napadača, ali Črnko je tražio nešto više. Danas su nas s nekoliko strana uvjeravali da su razgovori ponovno otvoreni, da je Osijek spreman malo podići ponudu, da je Črnko spreman malo je spustiti i da će se posao dogovoriti.

Nema sumnje da bi Osijeku igrač poput Kristijana Lovrića sjajno došao, jer pričamo o igraču koji je “jedan na jedan” može proći svakoga u ligi, te si sam iskreirati šansu za gol. S druge strane, nema sumnje da bi i Lovrić napravio bitan igrački iskorak kod trenera kalibra Nenada Bjelice.

Komentari

komentara

« Povratak