KAKVA ODLUKA: Vlasnik Milana otkrio što će se dogoditi Donnarummi!

FOTO:

Nogometni svijet šokiran je odlukom mladog vratara Donnarumme. 18-godišnjak i njegov manager odlučili su da neće produžiti ugovor s Milanom…

Hrabar potez

Navijači još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Mladog vrata su obožavali s obzirom koliko je puta znao izjaviti da voli Milan te da želi biti kamen temeljac novog početka. Ipak, sve je to bila jedna prekrasna laž…

Unatoč svemu, predsjednik Milana, Yonghong li, ne razmišlja o gubitku milijuna koje bi klub mogao dobiti prodajom vratara. Izvori bliski klubu tvrde kako je spreman mladom vrataru napraviti paklenu osvetu. Naime, Donnarumma bi mogao cijelu iduću sezonu provesti na tribinama!

Time bi Milan napravio velike probleme drugom vrataru reprezentacije Italije, koji bi tako izgubio godinu dana karijere, ne bi mogao napredovati, propustio bi Svjetsko prvenstvo u Rusiji na ljeto 2018. godine, iako bi bio slobodan igrač pitanje je tko bi riskirao i ponudio mu veliku plaću, a i pitanje je kako bi se mladić poput njega izborio sa svim tim pritiskom i bi li se mogao izboriti sa svim tim.

Pred Rossonerima su dvije opcije, prodati ga ove sezone za vrlo dobru cifru ili ga pustiti iduće ljeto potpuno besplatno.

Ponovio scenarij

Ovo čak i nije novost u vezi Donnarumme. Naime, javio se skaut Intera, Giocondo Martorelli, prisjetio se kako je mladi vratar izigrao njihov dogovor. Giocondo je objasnio kako je njegova obitelj poznata po bezobrazluku i prevrtljivosti.

“Gigio je nekoliko puta dolazio trenirati s Interom. I onda konačno, 2013. činilo se da je doista sve riješeno. Obitelj je potpisala predugovor s Interom poslijepodne, nakon čega su odletjeli za Napulj. Idućeg jutra, vratili su se avionom u Milano i potpisali za Milan. Eto zašto me ne čudi ono što je sada uradio upravo tom klubu.”, prisjetio se skaut koji je otkrio mladog vratara.

Komentari

komentara

« Povratak