KAKVA PORUKA BIVŠEG KAPETANA HAJDUKA: “Tužit ću HNS. Idem do kraja…”

FOTO:

Hrvoje Vejić, nekadašnji kapetan Hajduka, nije primljen na HNS-ov UEFA Pro natječaj za trenera. “Nedavno sam doživio licemjerje samoprozvane Familije, nepoštenje, pogodovanje određenima po babi i stričevima”, rekao je Vejić, bivši hrvatski reprezentativac koji je za Hajduk odigrao više od 150 utakmica.

“Nedavno sam se prijavio na javni natječaj koji je nogometna akademija HNS-a raspisala za prijavu za UEFA Pro natječaj. Na to sam se prijavio, a negdje pred Božić sam dobio mail da nisam primljen i da nastavim raditi na dobrobit hrvatskog nogometa. Dobro, nisam bio primljen pa sam napisao žalbu preko jednog odvjetničkog društva u Zagrebu”, rekao je Vejić za Dalmatinski portal i otkrio da je dobio odgovor HNS-a.

“Odgovorili su mi da ispunjavam sve uvjete natječaja, ali da nisam primljen jer nemam dovoljno bodova. Ja sam od njih potom tražio da mi pošalju listu kandidata koji su primljeni, no meni oni to nisu poslali. Ja sam se među kolegama raspitao tko je primljen. Taj mail u kojem su me odbili dobio sam 21. prosinca navečer u osam sati, a rok za žalbu bio je jedan tjedan. Ne sedam radnih dana, već sedam dana, a u tom su tjednu Badnjak, Božić i sv. Stjepan. Na kraju sam tu žalbu uspio nekako poslati.”

Kasnije je počeo istraživati tko je primljen…

“Na kraju kad sam saznao tko je sve primljen, otprilike, još čekam potpunu listu, malo sam istražio i shvatio kako jedno sedam do deset kandidata od trideset ne ispunjava uvjete natječaja. Znači, imamo kandidate koji ne ispunjavaju uvjete natječaja, a meni ste napisali da ih ispunjavam. Netko može imati dvjesto bodova, ali ako ne ispunjava uvjete, ne može biti primljen.

Ja ću vjerojatno sudskim putem poništavati taj natječaj. Nakon šest mjeseci ili godinu dana oni će morati vratiti te novce ljudima koji će već odraditi svoju edukaciju, to je njihov problem. Razgovarao sam sa svima iz HNS-a, i s Kustićem, i s Bobanom i sa Svetinom te im ukazao na nepravilnosti. Svi su se pravili mutavi pa se kasnije ne javljaju na telefon. Može, nema problema. Vidjet ćemo na sudu tko je u pravu. Novac koji sam planirao uložiti u školovanje dat ću odvjetnicima i istjerat ću to na kraj jer sam tvrdoglav. Kada vidim da nešto nije kako treba, onda idem do kraja.”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak