Kakva priča: Zbog škole propušta nastup u Ligi prvaka!?

FOTO:

Zarada i slava nisu svim nogometašima prioritet. Ima i onih kojima je edukacija na prvom mjestu!

Prvo škola pa karijera

Iako ima dosta nogometaša koji osim nogometne karijere u slobodno vrijeme nastoje poraditi i na vlastitoj edukaciji, za mladog igrača Bayer Leverkusena, Kaia Havertza škola je na prvom mjestu. Mladog vezista će ispit u školi koštati nastupa u Ligi prvaka!

Teenager Havertz je postao najmlađi igrač u Bundesligi debitirajući za Leverkusen u pobjedi nad Werderom iz Bremena, prošlog listopada.

Debi u Ligi prvaka, sedamnaestogodišnji Havertz je doživio u prvoj utakmici osmine finala protiv Atletico Madrida. Na žalost, moguće je da je za mladića ovo bio i zadnji nastup ove sezone u Ligi prvaka. U pokušaju Leverkusena da se vrati iz rezultatskog zaostatka od 2-4, mladi Havertz neće sudjelovati jer je prioritet dao školi.

Umjesto putovanja u Španjolsku, na uzvratnu utakmicu na Vicente Calderonu, Havertz je ostao u Njemačkoj, a službeni razlog njegovog odsustva klub je opravdao: „važnim ispitom“.

Osim „učenika Havertza“, za njemački klub neće igrati ozlijeđeni Omer Toprak, Jonathan Tah, Stefan Kiessling i Lars Bender, dok je Benjamin Henrichs suspendiran.

https://nogometne-vijesti.hr/transferi/evo-kako-su-xavi-i-pirlo-mogli-zaigrati-zajedno-kako-je-propao-transfer-andrea-pirla-u-barcelonu/

Komentari

komentara

« Povratak