KAKVA PRIJETNJA: “Hrvatska nam je dužna i moramo vratiti taj dug!”

FOTO:

Zlatko Dalić zna kako mu je bilo tijekom trilera protiv Rusije u Sočiju, u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, u utakmici koju je jednostavno – morao dobiti. Nije mu bilo lako, ne zaboravlja Ruse, a niti Rusi Vatrene, barem sudeči po prvim reakcijama tamošnjeg izbornika. (Sportske novosti)

“Dobro je da igrano protiv njih, a ne protiv Njemačke, na primjer”, reći će Stanislav Čerčesov. Slovačka je možda najveća prepreka za Vatrene na papiru, ali čini se da bi Rusija mogla imati puno više motiva za “nabrijavanje”. Doduše, imat će ih i Matjaž Kek sa Slovenijom…

“Hrvatska nam je dužna i moramo vratiti taj dug”, izjava je ruskog izbornika koja dovoljno govori kako će Rusija pripremiti tu utakmicu.

“Znam da Hrvatska sad ima novu reprezentaciju, puno je klasnih igrača otišlo, ali oni koji su ušli u momčad igraju u dobrim europskim klubovima i hrvatska momčad je opasna.” Rusija će igrati i na Euru u skupini B protiv Belgije, Danske i Finske i sigurno već imaju kontinuitet velikih turnira, puno jakih utakmica…

“Slovenija i Slovačka? Imamo motiva i protiv njih, također nam duguju. Rusija ima šansi u ovoj skupini”, zaključio je Čerčesov.

Komentari

komentara

« Povratak