KAKVA PROMJENA: Evo što je danas Ćiro Blažević rekao o Kovačiću!

FOTO:

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić često je na meti raznih kritičara, a posljednji među njima bio je legendarni trener Ćiro Blažević.

Ćiro je bio vrlo žestok prema našim nogometašima poslije poraza u Švedskoj, a sada je još jednom u svom stilu prokomentirao utakmicu Vatrenih. Ovog puta u pitanju je poraz protiv Portugala:

“Pobjeda zato što smo pokazali što naša mladost može. Nabijem na k…. tog europskog prvaka. Mi smo na Poljudu pokazali da smo bolji”, rekao je Ćiro, koji se potom dohvatio Kovačića:

“Sine moj, ja znam kakav je to talenat, znao sam za njega dok mnogi nisu. Pa na Matea me upozorio profesor Igor Gabrijelić iz omladinske škole Dinama. On mi je kazao kako je to neviđena klasa. Znam i Mateova oca”, rekao je.

Zatim je nastavio svoju lamentaciju te je pojasnio što je htio postići time da Matea javno kritizira.

“Ja sam ono nakon utakmice u rujnu rekao s namjerom, da ga probam razbuditi i očito sam uspio u tome, ‘oprao’ sam ga, jer znam što on može. Ovo je samo dio toga, može on biti još bolji i sigurno će biti još bolji. Mateo mora biti nositelj igre naše reprezentacije. Ne sumnjam kako sam ga svojim riječima samo motivirao. To je bilo namjerno, ja sam mu pomogao s onim izjavama. Ja inače ne kritiziram, ali njega sam kritizirao s namjerom. Da proigra. I on je proigrao. Svi koji me poznaju znaju da nisam to slučajno napravio i da sam mu samo htio pomoći.”

Komentari

komentara

« Povratak