KAKVA ROMANTIKA: Nećete vjerovati s kim pregovara Zlatan Ibrahimović!

FOTO:

Zlatan Ibrahimović sigurno je jedan od najboljih napadača svih vremena. Zlatan je dominirao u svakom klubu, a zaista je impresivno pogledati listu njegovih klubova: Malmo, Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United i LA Galaxy. No, izgleda kako će na tu listu još jedan svjetski velikan.

Naime, španjolski AS donosi kako je Zlatan otvorio pregovore s argentinskim velikanom, Boca Juniorsom. Transfer bi se trebao dogoditi krajem sezone jer aktualni ugovor Zlatana i LA Galaxya traje do kraja ove sezone, a MLS će uskoro imati završnicu sezone.

Španjolci tvrde kako je Ibrahimovića ponudio njegov manager Mino Raiola, a čini se kako su čelnici tog kluba oduševljeni idejom o dolasku Ibrahimovića. Uostalom, tu bi aktualni predsjednik Daniel Agnelici dobio velike poene ukoliko bi Ibrahimović zaista došao.

Problem zasad predstavlja Zlatanova zarada u SAD-u, Boca u tom pogledu ne može parirati. Šveđanin je u 37. godini odbio multimilijunsku ponudu iz Katara jer želi otvoriti još jedno romantično poglavlje u karijeri, kako kaže.

Ibra je ove sezone postigao čak 27 golova i 5 asistencija u 26 utakmica. Uistinu impresivno za jednog 37-godišnjaka…

SLUŽBENO: UEFA POTVRDILA NOVO KLUPSKO NATJECANJE!

BOMBA OD TRANSFERA: Dinamu su se javila tri velikana za Olma!

Komentari

komentara

« Povratak