KAKVA ROMANTIKA: Nestalo struje na turniru pa bacali novčić za prolaz u finale!

FOTO: Pixsell

Neobična situacija dogodila se na Memorijalnom turniru u Viškovcima. U polufinalu su igrali domaćini Radnički i gosti iz Piškorevaca. Sve je počelo u 20 sati, a u 70. minuti je nestalo struje pa se u igru ‘uključio novčić’, prenosi 24sata.

Naime, tamo se tradicionalno održava 26. memorijalni turnir Gregačević – Vukadin – Radoš. Dok je Torpedo Kuševac slavio 3:2 protiv Šokadije iz Strizivojne u prvom polufinalu koje je počelo u 17 sati, u 20 sati se na terenu u Viškovcima okupila zainteresirana publika kako bi došla podržati svoje miljenike iz Radničkog – kluba iz Viškovaca. S druge strane stajali su uvijek neugodni predstavnici Ratara iz Piškorevaca.

Utakmica je krenula, uzbuđenje je bilo na vrhuncu. Rekli bi, ‘napetost se mogla rezati nožem’. Zabili su jedni, pa drugi, nije se dalo naslutiti tko bi mogao pobijediti… Polako je prolazila sedamdeseta minuta, a na semaforu je stajao rezultat 2-2. A onda se dogodilo nešto mrak! Doslovno. Nestalo je struje na nogometnom terenu u Viškovcima, a budući da je već pao mrak, igra se nije mogla nastaviti.

Što sad? Ha, ništa, kao u dobra stara vremena – za zeleni stol. Pa ako su na Euru 68′ domaćini Talijani mogli ući u finale pobjedom nad SSSR-om nakon bacanja novčića, zašto se tako ne bi mogao odlučivati finalist turnira u Viškovcima. U službenom objašnjenju stoji da “je za zelenim stolom dogovoreno da domaćin memorijalnog turnira predaje ostatak susreta te tako u finale sa Torpedom ide Ratar”. Nije domaćin imao sreće kao Talijani 68′, jer se božica Fortuna ‘osmjehnula’ gostima koji su tako ušli u finale.

Bilo kako bilo, finalisti su poznati, a turnir se nastavio u nedjelju…

Komentari

komentara

« Povratak