KAKVA SAMOUVJERENOST: Veznjak Rusije poslao strašnu poruku Hrvatskoj!

FOTO:

Nogometaši Rusije izašli su kao najveći pobjednici u ovom listopadskom ciklusu kada se govori o kvalifikacijskoj skupini H. Rusija je kod kuće prvo s minimalnih 1:0 svladala Slovačku, a onda su u gostima slavili 2:1 protiv Slovenije.

Hrvatska se u ovom ciklusu bez problema obračunala na Cipru gdje smo upisali pobjedu 3:0, ali onda smo u Osijeku remizirali 2:2 protiv Slovačke. I taj remi nas je bacio na drugo mjesto te sada gledamo u leđa Rusiji. Sada će, vrlo vjerojatno, u posljednjem kolu odlučivati međusobna utakmica između Hrvatske i Rusije u Splitu. Naravno, tu je već uključeno da će Hrvatska pobijediti na Malti dok Rusija ne bi trebala imati problema protiv Cipra kod kuće.

Svoj pogled na rasplet skupine dao je ruski veznjak Daler Kuzjajev, koji je nakon utakmice optimistično najavio da će Rusija osvojiti skupinu i otići u Katar.

“Jesu li Hrvati i Slovaci remizirali? Presretni smo što sada sve ovisi o nama. Pobijedit ćemo Cipar i Hrvatsku i idemo u Katar”, kratko je pred TV kamerama izjavio Kuzjajev.

Komentari

komentara

« Povratak