KAKVA SKROMNOST: Evo što je Ancelotti rekao nakon osvajanja Lige prvaka!

FOTO:

Sad već legendarni talijanski trener, Carlo Ancelotti, postao je najuspješniji trener u povijesti Kupa i Lige prvaka s četiri osvojene titule.

Ancelottiju je to bilo rekordno peto finale Lige prvaka i rekordni četvrti naslov. Do sada je bio izjednačen s Englezom Bobom Paisleyjem i Zinedineom Zidaneom, no Ancelotti se sada odvojio na vrhu. Dva naslova je osvojio s Milanom, a dva s Realom.

Nakon utakmice 62-godišnji Talijan je rekao: “Ne mogu vjerovati. Imali smo fantastičnu sezonu. Igrali zaista dobro. Ova utakmica je bila teška i patili smo, naročito u prvom dijelu. Na kraju mislim da smo zaslužili osvojiti Ligu prvaka. Sreti smo, što da kažem? Ne mogu reći više od toga.”

Na pitanje o svom postignuću rekao je: Ja sam čovjek od rekorda. Imao sam sreće što sam lani došao ovdje i što smo odigrali ovako dobro. Ovo je fantastičan klub i vrlo dobra momčad s puno kvalitete i mentalne snage. Prošli smo kroz zaista teške utakmice. Navijači su nas u njima nosili. Sretni su kao i mi.

Komentirajući izvedbu Thibauta Courtoisa koji je s devet obrana ponio titulu igrača utakmice rekao je samo: “Vau, nevjerojatno, ne mogu vjerovati.”

BOMBA NA POLJUDU: ZVIJEZDA HAJDUKA IDE U ATALANTU ZA SEDAM MILIJUNA EURA

Komentari

komentara

« Povratak