KAKVA SLUČAJNOST: Dinamo doveo sina vlasnika Mamićevog „azila“!

FOTO:

Nove zaista čudne radnje se događaju u hrvatskom prvaku. Taman što su se navijači vratili na tribine i pomislilo se da Mamić nema nikakav utjecaj, novi cirkus u Maksimiru. Kao novi igrač doveden je 23-godišnji Mario Vasilj. Pa tko je sad taj, pitaju se mnogi i s punim pravom.

Pokraj brojnih igrača s odličnim renomeom za našu ligu, Vasilj je stigao iz 4. poljske lige?! Tamo je igrao za malo poznatu Legionovu, dosada je nastupao za GOŠK, Rovinj, Istru, Dragovoljac i Krku. Službeno predstavljanje u Dinamu nije ni imao, odmah je proslijeđen u Sesvete.

I sve bi to bilo u redu da se nije odmah saznalo da je to sin vlasnika hotela Villa Regina, mjestu gdje je Zdravko Mamić našao svoje utočište. Mnogi mediji su skeptični, pa tako pišu „Pranje novca – evo kako Dinamo financira Mamićev boravak u Međugorju“, ili „Zar je moguće? Kupili su sina Mamićevog „domaćina!“.

Povodom ovog pomalo komičnog transfera oglasila se udruga Dinamo – to smo mi:

„Čini nam se da je netko ponovno dodao gas i novi igrač Dinama dolazi iz poljskog kluba KS Legionovia Legionowo. To je trenutni četvrtoligaš u kojem se Mario zadržao nekoliko mjeseci, a uspio je izboriti ispadanje iz treće lige. U svojoj karijeri branio je boje Neretve Metković, GOŠK Gabele, Rovinja i slovenskog Radomlja. Možda je čudno da prvak Hrvatske u svoje redove dovodi dvadesettrogodišnjaka koji nema kvalitete niti za momčad ulaznih kadeta, ali kada znate da je njegov otac Jure Vasilj (s bratom Mariom, na slici lijevo), vlasnik Vile “Regina” u Međugorju (mjesto gdje se trenutno skriva Mamić), onda stvari postaju jasnije.

Dinamova uprava i igrač 24. kolovoza potpisali su na dvije godine profesionalni ugovor, a isti je dan Mario proslijeđen u NK Sesvete, prijateljski klub kojeg vodi Pero Karatović po svemu sudeći budući predsjednik ZNS-a (kada Damir Vrbanović da ostavku), još jedan od povjerljivih Mamićevih ljudi.“

Portal Index. hr piše da će Vasilj primati i jako lijepu plaću, vjerovatno fantastičnu s obzirom da igra u drugoj ligi, gdje igrači igraju za minimalac, ako i toliko. U svakom slučaju, novi spektakl u Mamićevo režiji se nastavlja. Eto ovaj događaj nije nimalo čudan…ljudi ipak nisu tolike ovce za šišanje.

KAKVA KMEČAONA: Pogledajte kako je glavni čovjek Juventusa razočaran jer je Modrić dobio nagradu!

Komentari

komentara

« Povratak