KAKVA SPRDAČINA: U Portugalu prekinut najluđi meč godine. Benfica igrala protiv sedam igrača!

FOTO:

Nevjerojatne scene dogodile su se danas u dalekom Portugalu. Glavni akteri su Benfica i Belenenses, a dvoboj je prekinut nakon prvih 45 minuta.

Utakmica se igrala u okviru 12. kola portugalske lige, a Belenenses je na raspolaganju imao samo sedam igrača i dva golmana (Alvaro Ramalho na golu i Joao Monteiro na terenu), jer su skoro svi ostali nogometaši bili zaraženi koronavirusom.

Prema pisanju portugalskih medija, iz Belenensesa navodno nisu ni tražili da se utakmica odgodi, pa je trener Filipe Candido na teren izveo ukupno devet igrača.

Već u 24. sekundi domaćin je zabio autogol, a do kraja poluvremena Benfica je vodila rezultatom 7:0. U tim trenucima kamera je snimila predsjednika Belenensesa Ruija Pedra Soaresa kako plače.

Potom se duže od predviđenog čekao nastavak susreta, a onda je Belenenses na teren poslao samo sedam igrača. Po nastavku igre Joao Monteiro, golman koji je ovaj put igrao, zbog ozljede je morao napustiti teren, tako da je domaćin ostao s ukupno šest igrača, što je bio dovoljan razlog da se utakmica prekine zbog nedovoljnog broja nogometaša. ► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI GOL.

IGRA NOGOMET KARIJERE: EUROPSKI VELIKAN U SIJEČNJU DOVODI MARKA LIVAJU?!

Komentari

komentara

« Povratak