KAKVA SRAMOTA: Prošle sezone su bili prvaci, a ove bi mogli u drugu ligu!

FOTO:

Legija Varšava prošle sezone je sa stilom osvojila poljsko prvenstvo. U 30 utakmica uzeli su 64 boda, prva pratnja (Rakow) zaostajala je pet bodova. Sezonu prije klub iz Varšave je pratnji bježao i velikih sedam bodova.

No, ove sezone je došao nevjerojatni pad u ovom poljskom velikanu. Naime, navijači su očekivali treći naslov u nizu, ali biti će pravo čudo ako klub ne padne u drugu ligu. Legija se nakon 21 odigranih utakmica nalazi na 17. mjestu sa svega 19 bodova. Iza njih samo je Termalica koja ima tri boda manje.

Upravo te dvije ekipe su danas odigrale dvoboj za zaborav na kojem nije bilo golova. Legija je čak posljednjih 20 minuta imala igrača manje ali Termalica to nije iskoristila. Legija je kolo prije izgubila na svom stadionu od Warte koja je tom pobjedom pobjegla iz zone ispadanja.

Spas za Legiju je blizu ali navijači su sve više pesimistični te redovito ismijavaju svoje ljubimce putem društvenih mreža. Na posljednjoj objavi dominira ‘haha’ emoticon uz mnoog ružnih komentara na račun igrača Legije.

A još početkom sezone su igrali protiv Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka da bi preko Slavije Prag ušli u grupnu fazu Europske lige. Tamo su ostavili jako dobar dojam osvojivši šest bodova pored Spartak Moskve, Leicester Citya i Napolija.

Komentari

komentara

« Povratak