KAKVE LEGENDE: Vlašić i Petković oduševili izjavom nakon utakmice!

FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija razbila je Slovačku na njihovom terenu. U Trnavi je bilo visokih 4:0, a golove su postigli Vlašić, Perišić, Petković i Lovren.

Bilo bi možda i bezobrazno nekoga istaknuti jer je kompletna momčad odigrala gotovo pa savršenu utakmicu. Nakon utakmice mogli smo vidjeli golemu sreću na licima Petkovića i Vlašića, dvojca iz ofenzive koji su izluđivali Slovake.

”Odlična utakmica Hrvatske. Počeli smo sjajno, imali smo puno šansi, ali nakon gola sve je bilo jasno. Nastavili smo dominirati, zabili smo četiri gola, a mogli smo još, moglo je biti još i više golova”, rekao je Vlašić, koji je potvrdio da je znao od dolaska na pripreme da će zaigrati od početka.

”Odmah po dolasku mi je izbornik to rekao. Kazao mi je da računa na mene. Spreman sam”, kazao je Nikola, pa je nastavio:

”Grizli smo od prve minute. Željeli smo pokazati da je onaj poraz od Mađarske bio slučajnost. Slovačka je dobra momčad, uz nas najbolja u skupini, a protiv njih smo pokazali svoju snagu.”

”Sjajno smo odigrali. U prvom poluvremenu smo puno promašivali, ali se u nastavku otvorilo. Imali smo posjed, mirnoću, baš smo dominirali”, kazao je Petković, a onda je odgovorio na pitanje je li mu ovo utakmica života:

”Sigurno jedna od najboljih. Kako se broj velikih utakmica povećava jasno da se i kriteriji dižu, ali nadam se da ću u budućnosti odigrati još puno ovakvih utakmica”, zaključio je Petković.

PA DOBRO ŠTO SE TO DOGAĐA? Podatak s utakmice Slovačka-Hrvatska natjerat će vas na suze!

Komentari

komentara

« Povratak