KAKVE RIJEČI: Evo što je izjavio Messi nakon osvajanja Copa Americe!

FOTO:

Argentinski čarobnjak, Lionel Messi, napokon je osvojio trofej s reprezentacijom Argentine. Naime, Argentina je sinoć u finalu Copa Americe svladala Brazil 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Angel Di Maria.

Argentincima je to prvi naslov prvaka nakon 1993. godine i 15. ukupno, čime su se izjednačili s dosadašnjim rekorderom Urugvajem. Nakon što je izgubio tri finala Cope, Lionel Messi je konačno osvojio prvi trofej s reprezentacijom, a proglašen je i najboljim igračem turnira.

“Pobijediti Brazil u Brazilu u finalu? Valjda je bog čuvao taj trenutak za mene. Ovo je ludo, osjećaj je neopisiv. Ovo je jedan od najboljih dana u mojem životu. Jako sam puno vjerovao u ovu momčad koja je ojačala u odnosu na zadnju Copu. Proveli smo jako puno vremena zajedno, potpuno odvojeni od obitelji i svih drugih i pokazali smo veliku snagu”, rekao je Messi nakon pobjede i nastavio:

“Moramo ovo iskoristiti u Kataru. Još prije sam ovim dečkima rekao da su budućnost reprezentacije, a oni su to na ovom turniru pokazali. Ja sam znao koliko su dobri, ovo je spektakularna skupina igrača. Sretan sam što mogu biti dio ove momčadi. Proživjeli smo impresivnih 45 dana”, kazao je Messi.

Mnogi su Messiju spočitavali što nema trofej s Argentinom, ali i to se napokon realiziralo…

Komentari

komentara

« Povratak