KAKVE RIJEČI: Pogledajte što je Isco izjavio u vezi Dinama!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb i španjolski prvoligaš Real Betis za nešto manje od mjesec dana odigrat će prvu utakmicu u doigravanju za osminu finala Konferencijske lige. O tom susretu protiv Dinama pričao je veliki Isco kojeg najviše pamtimo kao člana Real Madrida.

“Konferencijsku ligu nisam nikada igrao pa ću sada prvi put nastupiti u njoj. Veselim joj se na isti način kao što sam se veselio igranju u Europskoj ligi”, izjavio je Isco u četvrtak u intervjuu za klupsku televiziju Betis TV. “Borit ćemo se i nastojati stići što dalje u njoj. U konačnici, to bi bila još jedna titula, i to važna titula. A nju svi želimo”, dodao je.

Sedmoplasirana momčad španjolskog prvenstva Betis ispala je iz Europske lige u slabiju Konferencijsku ligu. U njoj će odmjeriti snage s hrvatskim prvakom Dinamom. Prva utakmica igra se u Sevilli 15. veljače, a uzvrat u Zagrebu je 22. veljače.

“Moramo se dobro pripremiti za te utakmice. Dinamo je težak protivnik. Navikao je igrati u Ligi prvaka pa nam neće biti lako. Trebat ćemo dati sve od sebe kako bismo prošli dalje”, napomenuo je Isco.

Podsjećamo, Isco je ponikao u slavnoj školi Valencije, ali pravu priliku u prvoj momčadi nije dočekao pa je završio u Malagi za svega šest milijuna eura. S tom Malagom će poslije igrati četvrtfinale Lige prvaka, a onda će u ljeto 2013. godine preći u Real Madrid za 30 milijuna eura. Tamo će osvojiti apsolutno sve što se može osvojiti, a u vitrini ima čak pet titula Liga prvaka.

Komentari

komentara

« Povratak