KAKVE RIJEČI: Trener CSKA dao Vlašiću veliku čast: ‘Nikola je veliki…’

FOTO:

Nikola Vlašić novi je heroj Moskve. Splićanin koji još nije napunio 21 godinu u posljednje tri utakmice u dresu CSKA pokazao je da je u životnoj formi i potvrdio je da mu je odluka da iz Evertona ode na posudbu u Moskvu u dobroj mjeri spasila karijeru.

Vlašić je hit igrač Lige prvaka, svi pričaju o dječaku koji je srušio slavni Real, a donedavno je bio marginaliziran na klupi osrednjeg kluba iz Liverpoola i mnogi su se plašili da je veliki talent hrvatskog nogometa upropašten.

Vlašić je nakon briljantne partije protiv Evertona Hajduk zamijenio klubom s Goodisona za 11 milijuna eura i tako je postao najskuplji igrač u povijesti Hajduka. Ali smjenom trenera Ronalda Koemana, koji ga je doveo, Vlašić je potpuno potonuo.

No odluka da dođe u Moskvu kod trenera Viktora Gončarenka, koji ga obožava, spasila mu je karijeru. Ne samo spasila, jer Vlašić je postao vođa slavnog ruskog kluba. Tako barem kaže Gončarenko.

”Nikola je bio sjajan i to ne samo u ovoj utakmici nego i u svim prethodnim. Kad se priključio momčadi, odmah je shvatio da je ovdje potreban vođa. Mi smo mlada ekipa i Nikola se odmah nametnuo kao lider. Preuzima veliki teret na sebe, radi dobro i u obrani i u napadu. Gol Realu je samo pokazao koliko nam je koristan. On je ambiciozan, ne želi sjediti na klupi, želi igrati.”

A Nikola je samo dodao: ”Ovdje sam baš zbog ovakvih utakmica.”

VIDEO DANA: VRATAR CSKA MOSKVE DOBIO DVA ŽUTA KARTONA U TRI SEKUNDE!

KAKAV KRALJ: Evo što je Nikola Vlašić izjavio uoči utakmice s Real Madridom!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak