KAKVO OBEĆANJE: Red Bull će napraviti klub u Hrvatskoj!?

FOTO:

Red Bull je austrijska tvrtka energetskih pića, a u svijetu imaju čak četiri svoje nogometne ekipe: RB Leipzig, RB Salzburg, RB New York i RB Brazil. No, izgleda kako bi svoj RB mogla dobiti i naša Hrvatska!

Naime, Andro Vlahušić, bivši dubrovački gradonačelnik te kandidat na predstojećim izborima, je dao veliko obećanje koje nam je zagolicalo maštu:

“Možemo li napraviti nogometni stadion za pet tisuća gledatelja po cijeni od dvije tisuće eura po sjedalici kao budući zagrebački stadion? Može li Dubrovnik dobiti prvoligaša vlastitim snagama ili pronaći europski klub koji bi kupio nogometni klub u Dubrovniku kao bazu za igrače iz šire regije? Naravno da je odgovor na oba pitanja – može!

Stoga ću, kada postanem gradonačelnik, obaviti razgovor s Red Bullovim vlasnikom, gospodinom Dietrichom Mateschitzom te mu ponuditi dugoročnu marketinšku suradnju između dva svjetska brenda – Grada Dubrovnika i Red Bulla koja će osim ponude za suradnju u nogometu uključivati i suradnju na ostalim poljima, brendirajući naš grad kao turističku destinaciju namijenjenu mladim sportski orijentiranim turistima.

Isto tako, pozvat ću braću Nika i Roberta Kovača s vlasnikom AS Monaca u Dubrovnik kako bi uspostavili nogometnu suradnju, a kao nastavak turističke i prijateljske suradnje koju sam ranije uspostavio s predstavnicima Kneževine Monako.

To je primjer kako možemo riješiti i probleme sa sportskom infrastrukturom i pomoći daljnjem razvoju naših sportašica i sportaša, koji istim žarom treniraju svakog dana i bore se svim srcem na terenu – u svim sportovima.

Zato ćemo, korak po korak, zajedno dubrovačkom sportu osigurati mjesto koje on zaslužuje – oni na sportskim borilištima, a moj tim na čelu našeg Grada. Jer dubrovački sport zaslužuje više i bolje”, stoji u tom njegovom prioćenju.

Što kažete, kako vam zvuči Red Bull Dubrovnik?

Komentari

komentara

« Povratak